I Ribe Fritidscenter

Foredrag med Jan Mølby – er pga. COVID19 restriktioner flyttet til fredag d. 7. maj 2021

Kun de færreste danske fodboldspillere har haft en karriere, der kan måle sig med Jan Mølbys.
På 12 sæsoner vandt han tre engelske mesterskaber og tre FA Cup-finaler med Liverpool FC, hvilket har givet ham legende-status i Beatles-byen.
I perioden spillede The Great Dane sammen med flere af datidens største profiler som Kenny Dalglish, John Barnes og den faste værelseskammerat Ian Rush. Det har kastet masser af uforglemmelige øjeblikke af sig både på og udenfor banen – øjeblikke som Jan Mølby eksklusivt går i dybden med på sin kommende Danmarksturné.
Hør blandt andet om dengang, da Bruce Grobbelaar måtte sys med 30 sting inden VM-finalen for klubhold, eller da Mølby slog syv tænder ud på Upton Park.
Få også svar på, om han stadig har en butler, og hvorfor han ikke var på julekort med Richard Møller Nielsen.
Og bare for en god ordens skyld skal det nævnes, at der ikke er adgang for folk i Manchester United-trøjer…   

Billetter købes på Ticketmaster – klik her

 

Ribe HK afholder i uge 31 SOMMERCAMP 2021 – se mere om tilmelding m.m. på Ribe HK’s hjemmeside, når tidspunktet nærmere sig. 

Ribe HK afholder Elite Cup 2021 i weekenden 27. 28. og 29. august 2021. Der forventes ca. 1.000 deltagere som spiller i 9 haller fordelt i Ribe, Rødding, Gredstedbro, Hviding og Gram.

 

Dinner og Koncert med Tørfisk – lørdag d. 6. november 2021

I 39 år har Thyborøn bandet TØRFISK, turneret rundt i det ganske danske land og så er det værd at nævne, at det er med den samme besætning, som da det hele startede i 1981. TØRFISK har skrevet og indøvet nye sange i 2019, som har været med fra scenen og publikum synger med, hvilket fortæller, at også de nye sange er godkendt, men fortvivl ikke, der er også stadig plads til de gode gamle sange.
I starten af 2020 vil der også komme nyt omkring planlægningen af vores 40 års jubilæums tour, som vi kan fejre i 2021. Siden 1981 har TØRFISK leveret soundtracket til Vestjylland, og hører til blandt de allerbedste i Danmark til at forene irsk-inspireret folkemusik med egne kompositioner og personlige tekster.
Koncerterne krydres med røverhistorier og underholdning på topplan. Altid med stor spilleglæde, glimt i øjet og en typisk vestjysk charme. De forstår at komme ud over scenekanten og berøre hverdagsemner, som skydes lige fra hoften. Publikum kan aldrig vide sig helt sikre. Måske sidder man lige i skudlinjen – men kvartetten forstår at drille fra scenen på en god og sober måde.
TØRFISK’s koncerter bærer præg af en blanding af både det nye og det velkendte. For når man har et helt “Vesterhaw” af numre i bagkataloget, er det svært at sige farvel til de gamle (gode) sange. Og så er der den simple grund, som de selv siger: “at de ikke mønstrer mere end tre-fire akkorder på strengeinstrumenterne”, som netop de gamle numre er bygget op over.

Inden koncerten serveres en lækker buffetmenu fra Ribe Fritidscenter.

Billetter købes på Billetten.dk – klik her.

 

Galla Julemiddag med KANDIS – lørdag d. 11. december 2021

Billetsalget starter ca. 1. august 2021