Ribe Fritidscenter

Galla Julemiddag med KANDIS – lørdag d. 11. december 2021

Billetter købes på Billetten.dk – klik her

CD-AKTUELLE KANDIS GLÆDER SIG TIL
AT KOMME PÅ LANDEVEJEN IGEN i 2021.

Danmarks populæreste orkester KANDIS var i 2020 hårdt ramt på live siden, hvor de måtte aflyse langt over 100 koncerter fra marts til december pga. coronaen. Derfor glæder KANDIS sig helt vildt til igen i 2021 at komme på landevejen og give koncerter for de mange fans rundt omkring i hele Danmark og også med små turné jobs i både Tyskland og Sverige.

Selvom det ikke blev til så mange live jobs i 2020 har KANDIS absolut ikke ligget på den lade side. De har haft meget stor succes med deres Live koncert fra DK 4 ”KANDIS – LØRDAGSBAL”, som udkom på CD og DVD i foråret og lå på 1. pladsen på Danmarks officielle hitliste i flere uger. Herudover udgiver KANDIS også en et nyt album d. 5. november 2020 med helt nye sange.

”2020 har været et meget specielt år for os. I de sidste mange år har vi turneret landet rundt hver eneste uge – job efter job. Men da coronaen pludselig kom i marts og landet blev lukket ned, stoppede vores tourne-plan over en nat. Vi har selvfølgelig holdt vores små ferier, men ikke at spille i flere måneder, har vi aldrig prøvet. Det er helt vildt mærkeligt” fortæller Johnny Hansen, fra hjemmet i Hurup. ”Dog har det været godt for vores nye CD og hele produktionen af denne. Vi har haft god tid til at kæle for sangene – finde og skrive de rigtige numre og bruge god tid på dem i studiet. Så jeg er meget glad og stolt for Kandis 20 og glæder mig til at præsenterer sangene for publikum, fans og radiolytterne” fortsætter Johnny.

Der er følgende sange på det nye KANDIS 20 album: 1. 1000 Dage – 2. Du Er Min Stjerne – 3. Hallo Helene – 4. Ensom I Nat – 5. Er Der Mere Sangria? – 6. Ses Igen – 7. Bare Lidt Mere Tid – 8. Du Må Ta´ Mig Som Jeg Er – 9. Du Tænder En Ild – 10. My Next Broken Heart – 11. Aldrig Mer´ – 12. Uha Som Tiden Går – 13. Sømmet I Bund – 14. Kun Med Dig – 15. Min Sang Til Dem Der Går Alene Hjem

KANDIS 20 er i den velkendte Kandis genre – med en god blanding af pop – country og schlager inspirerede numre. Det er som altid meget velproduceret og meget iørefaldende sange, som man føler man kender allerede første gang man hører dem.
Nu glæder KANDIS sig til igen at kunne starte tour bussen og komme rundt og præsentere både de nye sange og en masse af de største hits fra en lang og glorværdig karriere, som nu i 2021 kører på 32. sæson. KANDIS er derfor uden sidestykke det mest populære orkester i Danmark.
KANDIS er:
Johnny Hansen – sang, guitar Jens Erik Jensen – keyboard Jørgen Hein – bas
Frank Thøgersen – trommer Steffen Brix – guitar