Ribe Fritidscenter

Michael Falch, Akustisk Sommer 2021 – kommer til Ribe Fritidscenter, fredag d. 13. august 2021.

Køb din billet her

Nu, hvor restriktionerne er blevet lempet, rykker Michael Falch ud i et poetisk, akustisk sommer-set up – enten ene mand eller sammen med den norske cellist Live Johansson og guitaristen Lars Skjærbæk. Den ”tidligere” så hemmelige trio fejrede store triumfer på en omfattende turne i 2019, hvor de også nåede at blæse taget at både Det Kongelige Teater og teltet på Tinderbox.
Det bliver med et repertoire bestående af Falch’ens største hits gennem mere end fire årtier og med smagsprøver fra hans seneste albumsucces ‘Forår i brystet’ fra 2020 – fra ‘Mød mig i mørket’ over ‘I et land uden høje bjerge’ til ‘Juble igen som fugle’.
I foråret 2021 udgav den superkreative Michael Falch også den anmelderroste og dristige erindringsbog ‘Over stregen’, der også ligger højt på salgshitlisterne. Michael Falch har ikke optrådt offentligt, siden den store MALURT-reunion turné blev afbrudt af corona i marts sidste år. Alt MALURT er udsat til 2022, og her og nu sætter Falch så kursen mod den danske sommer.
Alle siger det: Michael Falch har aldrig været bedre, og med en revitaliseret karriere er der efterspørgsel på ham alle steder fra, for nylig sågar fra ‘X Factor’. Nu agter han endnu en gang at bevise, at han også akustisk kan få ethvert spillested til både at synge og gynge med lige dele livsglad energi og nærværende poesi.
Inden koncerten varmer Thorlund Solo op og sørger for den rette stemning inden koncerten med Michael Falch.
Kl. 18.45 dørene åbnes
Kl. 19.00 opvarmning med Thorlund Solo
Kl. 20.00 koncert med Michael Falch
Kl. 21.30 tak for i aften.

 

Foredrag med Jan Mølby – er pga. COVID19 restriktioner er arrangementet endnu engang flyttet – denne gang til onsdag d. 18. august 2021.

Billetter købes på Ticketmaster – klik her

Kun de færreste danske fodboldspillere har haft en karriere, der kan måle sig med Jan Mølbys.
På 12 sæsoner vandt han tre engelske mesterskaber og tre FA Cup-finaler med Liverpool FC, hvilket har givet ham legende-status i Beatles-byen.
I perioden spillede The Great Dane sammen med flere af datidens største profiler som Kenny Dalglish, John Barnes og den faste værelseskammerat Ian Rush. Det har kastet masser af uforglemmelige øjeblikke af sig både på og udenfor banen – øjeblikke som Jan Mølby eksklusivt går i dybden med på sin kommende Danmarksturné.
Hør blandt andet om dengang, da Bruce Grobbelaar måtte sys med 30 sting inden VM-finalen for klubhold, eller da Mølby slog syv tænder ud på Upton Park.
Få også svar på, om han stadig har en butler, og hvorfor han ikke var på julekort med Richard Møller Nielsen.
Og bare for en god ordens skyld skal det nævnes, at der ikke er adgang for folk i Manchester United-trøjer…   

 

 

Dinner og Koncert med Tørfisk – lørdag d. 6. november 2021

I 39 år har Thyborøn bandet TØRFISK, turneret rundt i det ganske danske land og så er det værd at nævne, at det er med den samme besætning, som da det hele startede i 1981. TØRFISK har skrevet og indøvet nye sange i 2019, som har været med fra scenen og publikum synger med, hvilket fortæller, at også de nye sange er godkendt, men fortvivl ikke, der er også stadig plads til de gode gamle sange.
I starten af 2020 vil der også komme nyt omkring planlægningen af vores 40 års jubilæums tour, som vi kan fejre i 2021. Siden 1981 har TØRFISK leveret soundtracket til Vestjylland, og hører til blandt de allerbedste i Danmark til at forene irsk-inspireret folkemusik med egne kompositioner og personlige tekster.
Koncerterne krydres med røverhistorier og underholdning på topplan. Altid med stor spilleglæde, glimt i øjet og en typisk vestjysk charme. De forstår at komme ud over scenekanten og berøre hverdagsemner, som skydes lige fra hoften. Publikum kan aldrig vide sig helt sikre. Måske sidder man lige i skudlinjen – men kvartetten forstår at drille fra scenen på en god og sober måde.
TØRFISK’s koncerter bærer præg af en blanding af både det nye og det velkendte. For når man har et helt “Vesterhaw” af numre i bagkataloget, er det svært at sige farvel til de gamle (gode) sange. Og så er der den simple grund, som de selv siger: “at de ikke mønstrer mere end tre-fire akkorder på strengeinstrumenterne”, som netop de gamle numre er bygget op over.

Inden koncerten serveres en lækker buffetmenu fra Ribe Fritidscenter.

Billetter købes på Billetten.dk – klik her.

 

Galla Julemiddag med KANDIS – lørdag d. 11. december 2021

Billetter købes på Billetten.dk – klik her

CD-AKTUELLE KANDIS GLÆDER SIG TIL
AT KOMME PÅ LANDEVEJEN IGEN i 2021.

Danmarks populæreste orkester KANDIS var i 2020 hårdt ramt på live siden, hvor de måtte aflyse langt over 100 koncerter fra marts til december pga. coronaen. Derfor glæder KANDIS sig helt vildt til igen i 2021 at komme på landevejen og give koncerter for de mange fans rundt omkring i hele Danmark og også med små turné jobs i både Tyskland og Sverige.

Selvom det ikke blev til så mange live jobs i 2020 har KANDIS absolut ikke ligget på den lade side. De har haft meget stor succes med deres Live koncert fra DK 4 ”KANDIS – LØRDAGSBAL”, som udkom på CD og DVD i foråret og lå på 1. pladsen på Danmarks officielle hitliste i flere uger. Herudover udgiver KANDIS også en et nyt album d. 5. november 2020 med helt nye sange.

”2020 har været et meget specielt år for os. I de sidste mange år har vi turneret landet rundt hver eneste uge – job efter job. Men da coronaen pludselig kom i marts og landet blev lukket ned, stoppede vores tourne-plan over en nat. Vi har selvfølgelig holdt vores små ferier, men ikke at spille i flere måneder, har vi aldrig prøvet. Det er helt vildt mærkeligt” fortæller Johnny Hansen, fra hjemmet i Hurup. ”Dog har det været godt for vores nye CD og hele produktionen af denne. Vi har haft god tid til at kæle for sangene – finde og skrive de rigtige numre og bruge god tid på dem i studiet. Så jeg er meget glad og stolt for Kandis 20 og glæder mig til at præsenterer sangene for publikum, fans og radiolytterne” fortsætter Johnny.

Der er følgende sange på det nye KANDIS 20 album: 1. 1000 Dage – 2. Du Er Min Stjerne – 3. Hallo Helene – 4. Ensom I Nat – 5. Er Der Mere Sangria? – 6. Ses Igen – 7. Bare Lidt Mere Tid – 8. Du Må Ta´ Mig Som Jeg Er – 9. Du Tænder En Ild – 10. My Next Broken Heart – 11. Aldrig Mer´ – 12. Uha Som Tiden Går – 13. Sømmet I Bund – 14. Kun Med Dig – 15. Min Sang Til Dem Der Går Alene Hjem

KANDIS 20 er i den velkendte Kandis genre – med en god blanding af pop – country og schlager inspirerede numre. Det er som altid meget velproduceret og meget iørefaldende sange, som man føler man kender allerede første gang man hører dem.
Nu glæder KANDIS sig til igen at kunne starte tour bussen og komme rundt og præsentere både de nye sange og en masse af de største hits fra en lang og glorværdig karriere, som nu i 2021 kører på 32. sæson. KANDIS er derfor uden sidestykke det mest populære orkester i Danmark.
KANDIS er:
Johnny Hansen – sang, guitar Jens Erik Jensen – keyboard Jørgen Hein – bas
Frank Thøgersen – trommer Steffen Brix – guitar