events

Kommende koncertarrangementer i Ribe Fritidscenter

Ribe Fritidscenter, lørdag d. 7. marts 2020 kl. 20.00
Sanne Salomonsen “Akustisk”

Kom tæt på en af Danmarks største stemmer når Sanne Salomonsen besøger Ribe Fritidscenter på hendes akustiske 2020 turne.

Sanne spiller både nogle af sine store hits, men også en stor del sange fra sit store repertoire, hun ikke har spillet i mange år, og endda sange hun aldrig har spillet live før. Mellem sangene bliver det hele krydret med små anekdoter fra Sanne’s liv og karriere. Det er en intim koncert, hvor man har muligheden for at komme tættere på en af Danmarks allerstørste stemmer.

Køb billetten til koncerten på billetten.dk – https://v2.billetten.dk/index/eventdetails/eventno/83946
Billetpris er 325 kr. + gebyr

Der tilbydes en 2 retters koncertbuffet inden koncerten – start kl. 18.00.
Pris for buffeten er 185 kr. pr. person – køb billetter til spisningen her – https://v2.billetten.dk/index/eventdetails/eventno/83994

 

Torsdag d. 11. juni 2020 kl. 19.00 

Kom med og oplev et inspirerende foredrag med Emil Beha i Ribe Fritidscenter, torsdag d. 11. juni 2020 kl. 19.00.

I dette underholdende og eksotiske foredrag fortæller Emil om de mange oplevelser og erfaringer, som han har gjort sig undervejs på rejserne med Havana. Han fortæller autentisk og energisk om livet som skipper, det at rejse jorden rundt, når man kun er i starten af 20’erne og det ansvar der følger med.

Billetsalg: Ticketmaster – Klik her

 

Torsdag d. 19. november 2020

Torsdag d. 19. november 2020

Kun de færreste danske fodboldspillere har haft en karriere, der kan måle sig med Jan Mølbys.

På 12 sæsoner vandt han tre engelske mesterskaber og tre FA Cup-finaler med Liverpool FC, hvilket har givet ham legende-status i Beatles-byen.

I perioden spillede The Great Dane sammen med flere af datidens største profiler som Kenny Dalglish, John Barnes og den faste værelseskammerat Ian Rush. Det har kastet masser af uforglemmelige øjeblikke af sig både på og uden for banen – øjeblikke som Jan Mølby eksklusivt går i dybden med på sin kommende Danmarksturné.

Hør blandt andet om dengang, da Bruce Grobbelaar måtte sys med 30 sting inden VM-finalen for klubhold, eller da Mølby slog syv tænder ud på Upton Park. Få også svar på, om han stadig har en butler, og hvorfor han ikke var på julekort med Richard Møller Nielsen. Og bare for en god ordens skyld skal det nævnes, at der ikke er adgang for folk i Manchester United-trøjer…

Billetter til foredraget købes her

 

Lørdag d. 12. december 2020 i Ribe Fritidscenter

Stor julefrokost med DJ og musik fra KANDIS

Billetsalget åbner foråret 2020
– kontakt venligst Ribe Fritidscenter for nærmere information/oplysninger