Hold din fest i Ribe Fritidscenter

Står du og mangler et lokale og alt omkring forplejning m.m. til din næste fest, så kontakt os.

Vi har god erfaring med afvikling af små som store arrangementer.

Så står der en:

  • Familiefest
  • Rund fødselsdag
  • Reception
  • Jubilæum
  • Barnedåb
  • Konfirmation
  • Bryllup
  • Mindekomsammen

…eller andet i kalenderen, og I mangler stedet – så tøv ikke med at kontakte os.

Der vil være mulighed for delvist at medbringe egne drikkevarer.

”Dit livs fest”

Ribe Fritidscenter danner rammerne for flere og flere private arrangementer. Vi oplever en stadig stigende interesse for at mange ønsker at afholde deres private fester i vores faciliteter, og det tager vi som et udtryk for stor tilfredshed med vores tilgang til planlægningen og afviklingen af de forskellige arrangementer.

Vi afvikler gerne alle typer af fester; familiefester, fødselsdage, konfirmationer, studenterfester, barnedåb, receptioner, mindekomsammen, firmafester m.m. og vi levere også gerne ”ud af huset”

Private fester må gerne huskes i mange år, og gerne danne grundlag for gode minder, både for gæster og vært. I Ribe Fritidscenter vil vi gøre det bedste for vores gæster, og vi er gerne med hele vejen med arrangementets planlægning, tilrettelæggelse og afvikling – alt efter arrangørernes ønske.

Så hvis man som vært og arrangør vi undgå stress, og ikke vil bruge tid på at tænke på over indkøb, duge, servietter, blomster og alt muligt andet, men i stedet have en afslappet og god dag, ja – så skal man overveje at holde festes hos os.

Vi har et bredt udvalg af forskellige menuer, som kan sammensættes helt ud fra arrangørernes ønsker – folk skal have det de kan li´.

God mad, til den rigtige pris

Vi er kendte for at lave god mad til den rigtige pris og med hovedvægten lagt på gode buffeter. Der vil i forbindelse med festen være mulighed for delvis at medbringe egne drikkevarer.

Nogle vil måske tænke, holde fest i en idrætshal – det kan man ikke, men det er så heller ikke nødvendigt selv om festen holdes i Ribe Fritidscenter. Vi har flere forskellige lokaler – alt efter behov og ønsker – lokaler med plads til alt fra små møder til store fester med flere hundrede gæster.

Fester med dans og musik, og med op til 150 gæster, kan eksempelvis afholdes i vores multisal, og fester med endnu flere gæster kan eksempelvis afholdes i hal 2.

Vi har en række rekvisitter, som kan være med til at pynte op i lokalerne, eksempelvis kan vi med særligt opsatte lamper ”sænke” loftet og lave en hyggelig belysning i en ellers normal kedelig idrætshal, ligesom et forhæng kan dele hallen op. Så tænk ikke på at idrætshaller ikke kan bruges til fester – det kan de helt bestemt.

Som noget helt særligt kan vi i Ribe Fritidscenter tilbyde flere muligheder for at aktivere gæsterne – specielt de yngste, som kan benytte de øvrige faciliteter efter aftale – eksempelvis til boldspil eller anden aktivitet. Det vil også være muligt at lave temafester, arrangementer med sportslige aktiviteter i hallerne, i svømmebadet – ja det er kun fantasien som sætter grænserne.

Så hvis ovenstående har vagt Jeres interesse, så kontakt os gerne for nærmere aftale omkring Jeres næste fest eller arrangement – vi er klar!

Overnatning

HUSK der er mulighed for overnatning ved vores samarbejdspartner Danhostel, Ribe.

På Danhostel Ribe får I gode værelser med eget bad og toilet, og et godt morgenmåltid. Kontakt Danhostel Ribe på telefon 75420620 for nærmere aftale og oplysninger, eller se mere på www.danhostelribe.dk