Vi har plads til begejstring

Ved du ikke lige, hvad du skal lave i din fritid, så kan Ribe Fritidscenter og Svømmebad tilbyde masser af aktiviteter.

Det er muligt at leje baner til eksempelvis badminton, volleyball og fodbold og Ribe Svømmebad giver også masser af muligheder for at få en god og sund træning.

 

Baneleje:

Privat booking af baner til badminton, volleyball, basketball m.m. eller forespørgsel på et lokale – så se dine muligheder her

 

Motionscentret – Ribe Fritidscenter:

Gå til egen hjemmeside for Træning og Motion – klik her og se hvordan der købes medlemskaber, læse om disse og booke pladser på hold m.m.

 

Fest:

Hold din fest i Ribe Fritidscenter.

Står du og mangler et lokale og alt omkring forplejning m.m. til din næste fest, så kontakt os. Vi har god erfaring med afvikling af små som store arrangementer.

 

Videoovervågning:

Ribe Fritidscenter har videoovervågning af sine faciliteter – gangarealer og aktivitetslokaler.

Dette sker for at undgå / minimere tyveri fra de mange brugere der kommer i centret, og for at undgå / minimere hærværk.

Det er vigtigt at oplyse, at der ikke er videoovervågning af omklædningsrummene og at optagelserne alene er tilgængelig for personalet.

Der er opsat skilte med “videoovervågning” ved indgangspartierne og rundt i centret, således brugere og gæster er informeret herom.

Optagelserne opbevares i 29 dage, hvorefter det automatisk slettes. Centrets personale er informeret om benyttelse og adgang til optagelserne ved personalemøde den 21/11-2014 med efterfølgende opfølgning.

 

Glemte ting og sager:

Såfremt I har glemt et og andet i Ribe Fritidscenter så kontakt os på telefon 75 42 25 62 og spørg efter Jette Lydiksen eller Susanne Schack Christensen.

Er der glemt noget på Ribe Svømmebad så kontakt os på telefon 76 16 85 35 og spørg efter Svend Åge Thiim eller Kirsten Christensen

Vi opbevarer de glemte ting og sager i ca. 3 måneder, hvorefter de afhentes af Dansk Røde Kors, som benytter det hele til humanitære forhold.