Til alle brugere i Ribe Fritidscenter og Svømmebad

Nedlukningen af Ribe Fritidscenter er forlænget
så vi nu er lukket frem til og med søndag d. 7. februar 2021.
– det betyder at alle aktiviteter i centret, haller, motionscentret og svømmebadet er lukket frem til denne dato.
For motionscentret har vi valgt, at alle medlemmer automatisk får deres medlemskab sat i bero.
I første omgang var bero perioden indsat for perioden 17/12-20 til og med 17/1-21 – dette forlænger vi nu så bero perioden løber til og med søndag d. 7. februar 2021. 
Dette gælder selvfølgelig kun for de brugere, som ikke allerede har deres medlemskab sat i bero for en eventuel anden periode. Vi skal bede om, at der ikke ændres i / afvises betalinger via PBS eller korttræk. Der betales ikke for bero perioden. Indbetalte beløb for bero perioden modregnes automatisk i kommende opkrævninger.
Til information vil der være brugere i motionscentret i nedluknings perioden – der er tale om brugere/patienter tilknyttet Klinik for Fysioterapi, hvor træningen er essentiel for deres livsførelse.
Pas godt på dig selv og hinanden.

MUNDBIND:
Aktiviteter i motionscenter /omklædningsrum – Der skal bæres mundbind eller visir når man ankommer til Ribe Fritidscenter.

Når man går ud af omklædningsrummet iklædt sit idrætstøj, skal man ikke have mundbind eller visir på frem mod motionscentret, hallerne – heller ikke mellem maskinerne i motionscentret.
Der skal altså bruges mundbind eller visir, når man ankommer til Ribe Fritidscenter, og når man forlader omklædningsrummet igen efter endt træning, eller opholder sig på gangarealer og øvrige opholdsområder i centret generelt.

FORSAMLINGSFORBUD:

Motionscentret i Ribe Fritidscenter

Forsamlingsforbuddet på 10 personer er ikke gældende for motionscentret i Ribe Fritidscenter.

Her er det fortsat kvadratmeter kravet ”4 m2 pr. person”, der er gældende = max 30 personer

Hej jeg hedder Tanja Henssen og er daglig leder af  motionscentret.

I er meget velkomne til at tage fat i mig, hvis I har spørgsmål til motionscentret har brug for en rundvisning eller andet.

Jeg træffes på telefon 30 31 16 53 – bedst mellem 8.30 og 15 på hverdage eller send en e-mail på tgh@ribefritidscenter.dk

Ser frem til at møde jer i motionscentret 

 

Klik her og kom direkte over i vores nye portal omkring Motionscentret Ribe Fritidscenter

Mht. hjemmesiden her – så er vi i gang med ændringer. Det betyder at alle menuer i venstre side på denne hjemmeside ikke er aktuelle og opdaterede.

 

Træning og Motion – Ribe Fritidscenter samarbejder med Anti Doping Danmark.
Det betyder at vi i samarbejde med Anti Doping Danmark ikke tolererer doping i nogen form, og at der udføres uanmeldte dopingkontroller i centret.

I kan læse mere om aftalen her 

 

 

KØB MEDLEMSSKAB NU

Fordele:

  • Booking af bane eller lokale
  • Fri træning i hele åbningstiden

Køb medlemsskab her